Seks na deželi

Se spomnite kako smo pred desetimi leti hiteli pred ekrane in z začudenjem v očeh gledali štiri punce, ki so se v visokih petah sprehajale po New Yorku in se brez dlake na jeziku na veliko pogovarjale o seksu. Eni so se zgražali, drugi smejali, tretji pa samo debelo gledali. Ta nadaljevanka je v domove prinesla pravo seksualno revolucijo in ni ga bilo človeka, ki je ne bi poznal. Tudi sama sem bila strastna gledalka, ampak bolj kot o seksu sem sanjala o prijateljstvu, ki so ga imela dekleta. Skupaj so se smejala in jokala, se podpirala in tolažila. In kdo bi si mislil, da bom v svojih tridesetih našla ravno to, kar sem si najbolj želela.

Če hodiš na pretežno fantovsko šolo, delaš v pretežno fantovski službi in se za nameček še preseliš v nov kraj, je priložnosti za pravo prijateljstvo malo, želja po njem pa še večja. Zato je pravi mali čudež, da sem v enem letu dni spoznala super punce, ki so mi tako blizu, kot prave sestre. Vse smo si različne kot dan in noč in prav zato se lahko druga od druge največ naučimo. Lahko bi rekla, da imamo v našem krogu tako Carrie, kot tudi Mirando in Charlote. Manjka nam samo Samantha, a morda si to samo mislim, ker se o seksu zelo malo pogovarjamo. Naša druženja niso tako glamurozna kot tista v nadaljevanki. Namesto visokih pet nosimo udobne čevlje in namesto v draga oblačila, se raje oblačimo v bolj praktična. Namesto v dragih lokalih se raje dobivamo kar doma ob skodelici kave ali sveže iztisnjenem soku. Naši pogovori so intimni, srčni in topli, brez obsojanj, z veliko ljubezni in skrbi. Največkrat pogovori tečejo o otrocih, službi, kuhi in našem vsakdanjem življenju, kar ni slišati ravno razburljivo, ampak za nas je nenadomestljivo. Če samo pomislim koliko stvari sem se naučila v zadnjem letu in kaj vse me še čaka, mi poskoči srce in z navdušenjem čakam na nov dan in nova srečanja.

In seks? Glede na to, da imamo skupaj preko deset otrok, ga je verjetno kar nekaj, ampak glede na to, da so majhni otroci najboljša kontracepcija, verjetno veliko premalo. Sama sem prepričana, da je ta najboljši, ko je ženska srečna in zadovoljna. Zato je naše druženje najboljša naložba v dober odnos s partnerjem. Ker me se podpiramo, se smejemo, skupaj sanjamo in rastemo ter druga drugo osrečujemo.
Zato dragi možje in fantje, spodbujajte naše kavice in urice klepeta, ker boste na koncu vi pobrali najslajše sadove. In upajte, da bodo naši klepeti prinesli veliko dežja, ker takrat smo več časa doma in se lahko veliko bolj predajamo drug drugemu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s