Povezovanja

Rada se povezujem in čutim z drugimi ljudmi. Rada imam dotike in iskrive poglede. Želim si, da bi bilo v mojem življenju srčnih trenutkov čim več in bi bil moj svet zato lepši, srečnejši in bolj povezan. Na sprehodu po mestu bi rada večkrat srečala pare, ki se držijo za roke. Večkrat bi rada videla poljube in objeme, iskrice v očeh in glasen smeh. In kako to doseči? S povezovanjem, seveda.

Vezi med nami ne nastajajo same po sebi. Neprestano jih je potrebno krepiti in zavestno ustvarjati nove. Čeprav se sliši kot težko delo, je to nekaj najlepšega na svetu. Morda so včasih nekoliko okorni začetki, pa vendar nas potem vezi prevzamejo in se vedno hitreje razraščajo in nas prepletejo kot nežna pajčevina. In takrat postane svet lepši, problemi manjši, izzivi lažji, saj čutimo, da so okrog nas ljudje, ki jim lahko zaupamo in nam stojijo v oporo.

Zato na ves glas in srčno spodbujam, da se starši čim bolj povezujejo s svojimi otroki. Da se partnerji neprestano nežno zbližujejo, prijatelji pa so srčni drug do drugega in so si v oporo. In to je moja misija. Pokazati ljudem, da je povezovanje lepo in da se moramo ljudje čim bolj družiti, si pomagati, se čutiti, skupaj jokati in se smejati.

Povezovanje z otrokom je najlepša stvar na svetu. Med tem ko se crkljamo, skupaj ustvarjamo, kuhamo in preživljamo prosti čas, se med nami in otroki pletejo čarobne vezi. Bolj ko se povezujemo, močnejše so. In če jih nenehno obnavljamo in krepimo, nas bodo z otroki povezovale skozi mnoga leta in številne izzive.

Tudi povezovanje s partnerjem je pomembno in velikokrat zelo prijetno. Če nam za skupne urice in aktivnosti zmanjkuje časa, je veliko že to, da se večkrat objamemo, primemo za roke in gremo na kratek sprehod. Skupaj lahko tudi popijemo kavico in malo poklepetamo o željah, ciljih in hrepenenjih. Poslušamo se in se posvetimo drug drugemu, pa četudi samo za trenutek ail dva, ki ga ukrademo napornemu dnevu.

In kaj je lepšega kot to, da pletemo vezi tudi s svojimi prijatelji. Ravno ti nam velikokrat stojijo ob strani, nam pomagajo in z njimi smo močnejši. Zato so prijetne tople urice z njimi dragocene in vezi med nami nujno potrebne. Ustvarjamo jih lahko ob klepetu ob kavi, med sprehodom v naravi, na skupnem izletu ali večerji. V skupnih trenutkih bodimo iskreni in srčni, ter uživajmo v medsebojni povezanosti.

Pred časom sem odločila, da poskušam moje znanje, ideje in lepo energijo prenesti na papir. Obenem mi je veter prinesel čudovito fotografinjo, ki je vse moje besede in občutke uspela ujeti v objektiv in kot rezultat najinega dela je nastala čudovita knjiga, ki izide v kratkem in moja srčna želja je, da prinese čim več srečnih trenutkov v domove širom Slovenije. Izid knjige bo pospremila tudi fotografska razstava, ki bo vse obiskovalce prevzela z nežnimi intimnimi trenutki povezovanja in jih spodbudila, da začnejo ustvarjati svoje.

Moja srčna želja je, da se bo naša družba začela vedno bolj povezovati. Rada bi videla vse več srečnih otrok, nasmejanih mamic, zaljubljenih parov in objetih prijateljic. Prepričana sem, da bomo počasi, počasi prišli do tja, z veliko mero potrpljenja, veliko žlico optimizma in čarobnimi vezmi, ki se bodo vedno bolj pletle med nami.

————————-

Če želite, lahko mojo knjigo naročite na povezavi www.povezimo.se . V njej boste našli 15 čudovitih projektov, ki vam bodo pomagali tkati nežne vezi z vašimi otroki, ki vas bodo povezovale celo življenje.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s